Analia Selis Divorteaza : Analia Selis S A Despărțit In Secret De Răzvan Suma Cantăreața Argentiniană Declarații Tranșante Despre Divorț In Ceea Ce Mă Privește Nu Există Drumul Inapoi

Interviuri retete sfaturi si multe altele. In 2005 a a mai avut loc o nunta de data aceasta in ARGENTINA.


Analia Selis A Divorțat și Anunță O Primă Iubire Cine E Bărbatul La Bustul Gol Rețete și Vedete

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE LEO BURTISAN AICI.

Analia selis divorteaza. Gina Pistol la momentul adevărului. Povestea ei a făcut repede înconjurul țării și mulți au început să se întrebe cine e soțul Analiei Selis. Sunt doi muzicieni foarte îndrăgiţi de public dar sunt un cuplu fascinant şi în afara scenei.

Facebook gives people the power to. D espărțirea dintre Analia Selis și Răzvan Suma a luat prin surprindere pe toată lumea cu atât mai mult cu cât timp de 17 ani au format o familie frumoasă. Acum Analia Selis face un anunţ şoc.

Foarte dificil de spus sincera sa fiu nu stiu dar probabil ca as fi insistat cu canto clasic. ANALIA SELIS s-a indragostit de un muzician roman. Iar Răzvan Suma este unul dintre cei mai apreciaţi violoncelişti români.

Pe 1 Decembrie m-am despărţit de fostul meu soţ. După ce a devenit mamă viața Analiei Selis s-a schimbat radical și cântăreața a decis să își întrerupă cariera muzică pentru a se ocupa de creșterea copiilor ceea ce a făcut ca ea să lipsească de pe scenă aproximativ 5 aniUite care este motivul pentru care Analia Selis a decis să renunțe la muzica latino comercială. Anul trecut pe 1 Decembrie m-am despărțit de fostul meu soț.

În urmă cu mai bine de un deceniu Analia Selis era una dintre cele mai în vogă cântăreţe din industria muzicală din România. Atunci s-au casatorit au facut casatoria civila si in 2004 a urmat o frumoasa nunta. Am învățat să mă accept și să fac pace cu mine Fotografia făcută recent pe care le-a arătat-o fanilor Comentariile sunt înc.

Tuturor celor care m-aţi întrebat cum e familia sau mi-aţi trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam aş vrea să vă spun că nu am putut să vorbesc despre acest subiect. Profesional Analia Selis a renunţat la muzica latino comercială şi cântă tango ca solistă a ansamblului ArgEnTango. Analia Selis cântă dumnezeieşte tango argentinian tradiţional.

Cei doi au împreună doi copii iar de-a lungul timpului au avut o căsnicie discretă. RAZVAN SUMA i-a devenit sot si asa in 2003 ANALIA venea pentru prima oara in ROMANIA. Neatza NeatzaCuRazvanSiDani Antena1 Abonează-te la canalul nostru.

Join Facebook to connect with Analia Selis and others you may know. Analia Selis a povestit de altfel într-un interviu pentru Impact care sunt motivele care au dus la divorț și ce a determinat-o să ia această decizie radicală. În anul 2015 a lansat proiectul Tango Simfonic tango în aranjament pentru orchestră de cameră pian și voce călătorind de atunci și.

Urmăreşte cel mai iubit matinal şi pe. Incepe ziua cu voie buna alaturi de Cove și Adela Popescu. Analia Selis şi Răzvan soţul ei dezvăluie la Neatza povestea lor de dragoste Neatza cu Razvan si Dani Antena 1 14-02-2014.

Analia Selis s-a mutat în România în urmă cu 17 ani după ce a venit aici în calitate de participant la Cerbul de Aur. În urmă cu 11 luni artista şi Răzvan Suma soţul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare unde a precizat că nu mai există cale de împăcare.

Mă consider un om bun cu principii coloană vertebrală respectuos așa am abordat căsnicia mea tot timpul. Urmareste online emisiunea Vorbeste Lumea pe PRO TV Plus. Subit însă argentinianca pur şi simplu a dispărut din.

Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare unde a precizat că nu mai există cale de împăcare. TV Antena 1 în fiecare. Analia Selis a divorțat de soţul ei Răzvan Suma.

Analia Selis a divorțat de soțul ei la sfârșitul anului trecut însă abia acum s-a aflat. Cei doi au împreună doi copii iar de-a lungul timpului au avut o căsnicie discretă. Viața merge mai departe Analía s-a destăinuit pe rețelele de socializare iar vestea separararii a venit că un șoc pentru fanii săi mai ales că artista a ținut să precizeze că pentru ea și fostul soț nu există cale de împăcare.

Analia s-a remarcat la Cerbul de Aur în 2004 când a reușit să ocupe locul al treilea. Cântăreața a făcut totul public prin intermediul reţelelor sociale și susține că nu mai există cale de împăcare. View the profiles of people named Analia Selis.

Timbrul cald și plăcut a transformat-o curând într-una din artistele preferate ale românilor. Însă în urmă cu puţin timp a anunţat că familia ei s-a destrămat de mai bine de. In 2003 venea pentru prima data in Romania la bratul barbatului de care s-a indragostit peste Ocean violoncelitul Razvan Suma.

Cântăreaţa care făcea valuri cu ani în urmă a devenit mamă între timp iar în ultimii ani a ales să se dedice familiei. Nu stiu daca as fi cantat muzica latino-americana pentru ca faptul ca eu am plecat si mi-era dor de tara m-a apropiat de muzica pe care o cant azi si pe care o ador. Analia Selis a divorțat de soțul ei.

Cei doi soţi au două personalităţi muzicale aparte. Iată ce mărturisește artista despre relația cu soțul ei și motivele care au dus la divorț.


Analia Selis S A Despărțit In Secret De Răzvan Suma Cantăreața Argentiniană Declarații Tranșante Despre Divorț In Ceea Ce Mă Privește Nu Există Drumul Inapoi


Analia Selis A Vorbit Despre Motivele Care Au Dus La Divorț El A Ajuns Să Fie Intr Un Fel Care Nu Era De Acceptat In Viață Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente


Analia Selis S A Despărțit In Secret De Răzvan Suma Cantăreața Argentiniană Declarații Tranșante Despre Divorț In Ceea Ce Mă Privește Nu Există Drumul Inapoi


Adevăratul Motiv Pentru Care Analia Selis A Divorțat De Soțul Ei Nu Era De Acceptat In Viață Ajungi Să Te Usuci De Toate Sentimentele Posibile Libertatea


Motivele Reale Pentru Care Divorțează Analia Selis Vedeta Spune Tot Desprevedete


Analia Selis Mărturii Dureroase Despre Fostul Soț M Am Despărțit De Răzvan Pentru Că A Ajuns Să Fie Intr Un Fel Care Nu Era De Acceptat In Viață


Analia Selis A Divorțat De Soțul Ei Răzvan Suma Ce S A Intamplat Kfetele


Analia Selis A Divorțat și Anunță O Primă Iubire Cine E Bărbatul La Bustul Gol Rețete și Vedete


Analia Selis A Vorbit Despre Motivele Care Au Dus La Divorț El A Ajuns Să Fie Intr Un Fel Care Nu Era De Acceptat In Viață Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente


Analia Selis A Divorțat De Răzvan Suma Viața Merge Inainte


Analia Selis A Divorțat De Răzvan Suma Cantăreața Susține Că Nu Mai Există Calea De Impăcare Viața Merge Inainte Spynews Ro


Analia Selis Dă Cărţile Pe Faţă Artista Spune De Ce A Divorţat Nu Mai Sunt Capabilă


Analia Selis Decizie Radicala Dupa 12 Ani De Casatorie Renunta La Sotul Ei


Analia Selis Prima Apariţie După Anunţul Divorţului De Răzvan Am Realizat Că Ceea Ce Trăiam Nu Era Pentru Mine


Xtra Night Show Analia Selis A Divortat Ce Se Intampla In فيسبوك


Analia Selis La 43 De Ani Divorțată Dar Incă Indrăgostită De Romania Perfecte Ro


Analia Selis S A Despărțit De Răzvan Suma Ce A Declarat Cantăreața Argentiniană


Analia Selis S A Despărțit In Secret De Răzvan Suma Cantăreața Argentiniană Declarații Tranșante Despre Divorț In Ceea Ce Mă Privește Nu Există Drumul Inapoi


Analia Selis A Devenit Ambasador Al Copiilor Cu Nevoi Speciale Din Brașov Biz Brasov

LihatTutupKomentar